Suunta Huipulle huippuseuraprojektin info 27.5.

Suunta Huipulle huippuseuraprojekti on osa laajempaa Suunta Huipulle kehitysohjelmaa, jonka tarkoituksena on lisätä innostusta, yhteisöllisyyttä, yhteistyötä ja valmennuksen laatua suunnistajan polulla.

Kansainväliseen menestykseen valmiiden urheilijoiden peruskivi valetaan suunnistusseuroissa. Suunta Huipulle huippuseuraprojektissa nostetaan esille seuravalmennuksen merkittävyyttä ja roolia urheilijan polulla. Päämääränä on tukea seuroja siten, että vuonna 2020 Suomessa on kymmenkunta Huippuseuraa, jotka toimivat alueellisina tukikohtina laadukkaalle seuravalmennukselle. Huippuseurassa tuetaan ympärivuotisesti  ja ammattimaisesti suunnistajan polkua nuoruudesta huipputasolle. Laadukkaan nuorten- ja huippujen valmennuksen lisäksi seuran organisaatio toimii huippu-urheilua tukevassa hengessä, jolloin toiminta on pitkäjänteistä ja suunnitelmallista.

Suunta Huipulle huippuseuraprojektin infotilaisuus järjestetään lauantaina 27.5.2017 klo 14.00-14.30 Lohjalla Maailman cupin ja Prisma-rastien keskimatkan kilpailun yhteydessä tapahtuman kilpailukeskuksessa. Esittelyssä ovat Suunta Huipulle huippuseuraprojektin sisältö, aikataulu ja pilottivaiheen hakumenettely. Puoli tuntia kestävän esittelyn jälkeen voi esittää kysymyksiä klo 14.30-15.00 sekä 16.30-17.00. Löydät infotilaisuuden kilpailukeskuksesta Kisakallion logoin varustetusta sinisestä katosteltasta. Tervetuloa kuulemaan ja kyselemään!

Seurojen haku pilottivaiheeseen 27.5.-23.7. sähköisellä lomakkeella.

Lue lisää Suunta Huipulle kehitysohjelmasta ja huippuseuraprojektiin hausta