Seurakirje

Toukokuun seurakirjeessä tietoa syksyllä käynnistyvästä Suunta Huipulle huippuseuraprojektista ja sen infotilaisuudesta, Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukihankkeista sekä nuoren kartoittajan tuesta ja karttarahasta. Seuroja kannustetaan myös kilpailun muodossa ponnistelemaan suunnistuksen markkinoimiseksi ja suunnistuksen kiinnostavuuden lisäämiseksi. World Orinteering Day 24.5. ja tulevat kevään sekä kesän luonnon päivät ovat tähän oivia tilaisuuksia!

Lue toukokuun seurakirje kokonaisuudessaan.

Suunnistusliiton seurakirje lähetetään seurojen puheenjohtajille, sihteereille, rahastonhoitajille ja yhteyshenkilöille. Osoitetiedot haetaan muutaman kerran vuodessa IRMA:sta. Seurakirjeen voi tilata myös muut seuratoiminnan asioista kiinnostuneet.

Tilaa suunnistusliiton uutiskirjeitä.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail