Lisenssikortit postitettu

Alkuvuonna lisenssin lunastaneille on tämän vuoden lisenssikortti postitettu viime viikolla ja tällä viikolla postitetaan korttien toinen erä. Pidä kortti mukanasi, sillä se tuo rahanarvoisia etuja.

Lisenssikortteihin sisältyvät edut:
* Cumulus City ja Cumulus Resort -hotelleista 13% alennusta päivän majoitushinnoista koodilla ”Suunnistusliitto”. Varauksen voi tehdä 1) suoraan hotellista, 2) Restel-myyntikeskuksesta puh. 020-055 055 tai reservation(a)restel.fi, 3) nettisivuilta www.hotellimaailma.fi (koofi ”Suunnistusliitto” syötetään sille varattuun tilaan)
* St1 ja Shell -huoltamot myöntävät päivittäin muuttuvan alennuksen asemien tolppahinnoista, kun esität lisenssikortin ennen maksamista käteisellä, pankkikortilla, debitillä tai Visa Electronilla. Saadaksesi tietoa lisäeduista, voit myös päivittää jäsenkortin
* Suomen HI-hostellien majoitushinnoista Suomessa 10% alennus sekä alennusta kansaivälisestä hotellikortista. Lue lisää
* Hertziltä saa auton vuokrauksen erikoishinnalla Suomessa ja ulkomailla koodilla CDP-675929. Varaa auto

Edut saat lisenssikorttia näyttämällä tai koodia käyttämällä. Katso tarkemmat tiedot eduista lisenssikortin liitteenä olevasta saatteesta.

Mikäli et ole saanut lisenssikorttia, vaikka olet maksanut lisenssin 10.4. mennessä, tarkista osoitetietosi IRMAssa. Kortti on postitettu IRMAssa olevaan osoitteeseen. Mikäli osoitetiedot puuttuvat tai ovat vaillinaiset, ei korttia ole mahdollista toimittaa.