Uusia suomalaisia IOF:n toimintaan

Kansainvälinen suunnistusliitto (IOF) on valinnut uusia jäseniä työryhmiinsä. Suomalaisia IOF:n eri työryhmissä on tänä vuonna yhteensä seitsemän, joiden lisäksi Suomella on urheilijaedustus sekä hiihtosuunnistuksen (Milka Reponen) että tarkkuussuunnistuksen (Pinja Mäkinen) urheilijaryhmissä.

Uusina suomalaisina panostaan IOF:n työryhmiin antavat Kirre Palmi, Petteri Muukkonen ja Timo Laurila. Palmi valittiin IOF:n väliaikaiseen eettiseen työryhmään, joka valvoo järjestön eettisiä asioita ja hallintotapaa kunnes tehtävät siirtyvät 2018 kongressissa valittavalle eettiselle paneelille. Petteri Muukkonen on jäsenenä suunnistustyöryhmässä, josta Janne Salmi jää pois. Timo Laurila puolestaan kuuluu pyöräsuunnistusryhmään.

Suomalaisista jatkavat ryhmissään Antti Myllärinen (hiihtosuunnistusryhmä), Sari Salomaa-Niemi (tarkkuussuunnistusryhmä) sekä Olli Heinonen ja Hilkka Salmenkylä (lääketieteellinen ryhmä). Lisäksi Ari-Pekka Koivisto on nimetty IOF:n Honorary Legal Advisor -tehtävään.