Lasten ja nuorten ratojen laatiminen -koulutukset käynnistyvät alueilla

Lapsille ja nuorille järjestettyjen harjoitusten ja kilpailujen laatu on harrastuksen jatkumisen kannalta hyvin tärkeää. Hyvin järjestetyt ja turvallisiksi koetut harjoitukset ja kilpailut synnyttävät positiivisia kokemuksia, innostavat oppimaan lisää ja jatkamaan harrastuksessa. Sopiva maasto, ajantasainen kartta ja laadukkaasti järjestetyt radat ovat olennainen osa hyvin järjestettyä harjoitusta ja kilpailua.

Lasten ja nuorten ratojen laatiminen koulutuksia järjestetään usealla eri alueella helmi – huhtikuun 2017 aikana. Tutustu koulutustarjontaan ja ilmoittaudu mukaan.

Koulutukset on suunnattu seuraharjoitusten ja -kilpailujen, lasten sarjakilpailujen, aluekilpailujen ja kansallisten kilpailujen lasten ja nuorten ratojen laatijoille sekä henkilöille, jotka vastaavat kilpailuissa lapsille ja nuorille suunnatuista palveluista. Toivomme, että myös kilpailun johto ja valvoja osallistuvat koulutukseen. Koulutus soveltuu myös kuntosuunnistuksen järjestäjille.

Tähtimerkintä

Vuonna 2017 on käynnistetty uusi toimintatapa: IRMA-palvelussa lisätään tähtimerkintä niille kilpailuille, joissa lasten ratojen ratamestari on käynyt lasten ja nuorten ratojen laatiminen -koulutuksen vuonna 2015-2017.  Lue lisää.