Kultainen kompassi -cup, finaaliviikonlopun ilmoittautuminen on avattu

Kultainen kompassi -cup on 13–14-vuotiaiden kilpailukokonaisuus, jossa on alueelliset osakilpailut ja valtakunnallinen finaali. Finaali juostaan 11.9. Seinäjoella. Finaaliviikonlopun leiri käynnistyy jo lauantaina 10.9.

Rasti-Jussit, finaaliviikonloppu

Alue ilmoittaa alueen joukkueet finaaliin ja informoi alueen nuoria alueen käytänteistä.

Leiri kokoaa ikäluokan yhteen ja tarjoaa mieleenpainuvia kokemuksia – suunnistusta, yhdessäoloa ja oppimistilaisuuksia.

Leiri käynnistyy sprinttiviestillä lauantaina 10.9.2016, n. klo 13. Joukkueet kootaan paikan päällä. Harjoituksen jälkeen pääsee uimahalliin. Päivällisen jälkeen on leiriohjelmaa sekä nuorille että aikuisille.

Leirin ilmoittautumisportaat ovat 28.8. ja 4.9., joista aikaisempi on edullisempi. Ilmoittautumiset IRMA:n kautta.

Leiri on avoin kaikille 13–14-vuotiaille ja heidän huoltajilleen riippumatta siitä, onko leiriläinen mukana alueen joukkueessa.

Uutuutena on tänä vuonna yksittäisten kilpailijoiden mahdollisuus osallistua Kultainen kompassi- cupin finaalin yhteislähtökilpailuun. Sunnuntaina on tarjolla myös kansallinen keskimatkan kilpailu. Leirille voi siis ilmoittautua ennen kuin tietää pääsystä alueen joukkueeseen.

Tervetuloa Kultainen kompassi -cupin finaaliviikonloppuun!