Olli Ojanaho EM-joukkueeseen

Suomen EM-joukkue on saanut täydennystä, kun Ounasvaaran Hiihtoseuraa edustava Olli Ojanaho sai kutsun mukaan EM-Tsekkeihin. 19-vuotias Ojanaho kilpailee vielä nuorten sarjassa ja tekee historiaa olemalla nuorin suomalainen EM-suunnistaja.

Ojanaho on kerryttänyt kokemusta aikuisten maajoukkueesta osallistumalla viime syksynä maailmancupin finaaliviikonloppuna Sveitsissä keskimatkalle. Ojanaho saavutti viime vuonna kolme kultaa nuorten MM-kilpailuissa Norjassa ja kaksi kultaa nuorten EM-kilpailuissa Romaniassa.

– Mielenkiintoinen yksityiskohta tämän vuoden EM-kokoonpanossa on se, että joukkueeseen on mahtunut kaikki kolme nuorten MM-kultaa viime vuonna Norjassa voittanutta nuorta eli Topi Raitanen, Aleksi Niemi ja Olli Ojanaho, päävalmentaja Juha Taini huomioi.

Suunnistuksen EM-kilpailut käydään 21.-29.5. Jesenikissä, Tsekeissä.

EM-kisasivut

Suomen EM-joukkue