Kultainen kompassi -cupin osakilpailut käynnistyvät

13 ja 14-vuotiaille suunnattu Kultainen kompassi  -cup pyörähtää käyntiin kevään kilpailukauden kiihtyessä. Cup koostuu alueellisista osakilpailusta ja syyskuun finaalista. Alue valitsee joukkueen valtakunnalliseen finaaliin 11.9. Seinäjoelle. Ensimmäiset alueelliset Kultainen kompassi -cupin osakilpailut käydään heti toukokuun alussa, joten ilmoittautuminen kilpailuihin on ajankohtaista toukokuussa.

Alueen joukkueessa juoksee 4 tyttöä ja 4 poikaa. Alue voi valita finaaliin useampia joukkueita. Finaali käydään yhteislähtökilpailuna hajontaradoilla.

Finaaliviikonloppuna järjestetään tämän ikäluokan nuorille myös mielenkiintoista ohjelmaa sisältävä leiri 10.-11.9.

Alueen osakilpailut ja valintaohjeet julkaistaan alueen sivuilla. Alue tiedottaa myös, miten leirille ilmoittaudutaan – alueen toimesta vai omatoimisesti.

Lisätietoa Kultainen kompassi  -cupista.

Kerro Kultainen kompassi -cupista ja alueen osakilpailuista seurasi nuorille. Tiedustelkaa alueen leiri- ja matkustussuunnitelmia. Finaaliviikonlopun leiri on avoin kaikille 13–14-vuotiaille ja heidän huoltajilleen riippumatta siitä, onko leiriläinen mukana alueen joukkueessa. Sunnuntaina on tarjolla myös kansallinen kilpailu. Leirille voi siis ilmoittautua ennen kuin tietää pääsystä alueen joukkueeseen.

Kultainen kompassi  -cupin tavoitteita ovat:
– tarjota kohtaamispaikka valtakunnallisessa kilpailussa,
– lisätä kilpailukokemusta ja kiinnittää nuoria lajiin,
– lisätä innostusta harrastamiseen ja tavoitteelliseen kilpailemiseen,
– vähentää drop out’ia,
– lisätä aluekilpailujen merkitystä,
– tutustuttaa nuoria toisiinsa, tarjota elämyksiä ja kavereita.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail