Jukolatiimi suunnistaa sydänlapsille

Jukolatiimissä suunnistavat mm. Vilikasper Kanth (vas.), Sipe Santapukki, Ilpo Kaikkonen ja Sakari Pesola.
Jukolatiimissä suunnistavat mm. Vilikasper Kanth (vas.), Sipe Santapukki, Ilpo Kaikkonen ja Sakari Pesola.

Jukolatiimi lähtee Lappe-Jukolaan 18.-19.6. tavoitteenaan suunnistaa sydänsairaiden lasten hyväksi. Hyväntekeväisyysjoukkue on kerätty tänä vuonna muusikoiden piiristä. Seitsikon nimekkäin on Apulannan rumpali Sipe Santapukki, jonka idea myös hyväntekeväisyyskohde on.

– Minulla on perhepiirissä kokemusta lasten sydänsairaudesta, sillä minulla on sydänvikainen sisko. Ensimmäinen toiveeni Jukolatiimin lupautuessani oli, että teemme tämän sydänlapsille. On hyvä, että pystymme nostamaan tämän tärkeän asian esille, Santapukki kertoi Jukolatiimin julkistustilaisuudessa Helsingissä.

Santapukin lisäksi Lappee-Jukolassa Jukolatiimin joukkueessa suunnistavat laulajat Pete Parkkonen, Ilpo Kaikkonen sekä Vilikasper Kanth, Rajaton ja Don Huonot -yhtyeistä tuttu laulaja-rumpali Jussi Chydenius sekä aktiivisuunnistajana tunnettu Kolmas Nainen -yhtyeen kitaristi Sakari Pesola, joka on suunnistanut jo peräti 32 Jukolan viestiä. Joukkueen taustalla toimivat Minna Kauppi sekä viime vuotisesta joukkueesta tsemppariksi ryhtynyt Kaj Kunnas

– Haluamme tehdä hyvää ja haastamme kaikki liikkumaan sydänlasten hyväksi. Jokainen voi liikkua, jopa muusikko, korosti Kauppi Jukola-seitsikolle.

Vuosi sitten Jukolatiimi keräsi Louna-Jukolassa 20 000 euroa vammaisten lasten liikunnan hyväksi.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail