Enskauel-suunnistusvalmennusseminaari Rovaniemellä 31.10.-1.11.

Santasport Lapin Urheiluopiston 31.10. – 1.11. järjestämä suunnistusvalmennusseminaari tarjoaa näkökulmia nuoren suunnistajan harjoitteluun sekä tulevan kauden ohjelmointiin. Seminaarin luennot on tarkoitettu niin huipulle tähtääville nuorille suunnistajille kuin heidän valmennuksestaan vastaaville valmentajille.

Pääluennoitsija Pekka Nikulainen tuo esille erinäisiä mahdollisuuksia suunnistustaidon harjoitteluun myös talvikaudella. Nuorten suunnistajien erilaisiin polkuihin oman näkemyksensä tuovat Kyösti Haataja ja Mikko Ojanaho. Lisäksi seminaarissa vierailee kansainvälisen tason huippusuunnistaja tuoden mukanaan näkökulman nykypäivän huippu-urheilusta.

Seminaariohjelmaan sisältyy myös Santasport Lapin Urheiluopiston ja Lapin Urheiluakatemian valmentajien toteuttamia käytännön demoja koskien juoksutekniikkaharjoittelua, juoksulajien voimaharjoittelua, tasapainon ja vartalon hallinnan harjoittelua. Olosuhteiden salliessa Ounasvaaran Hiihtoseuran suunnistajat järjestävät mahdollisuuden myös omatoimiseen suunnistusharjoitteluun Ounasvaaran mainioissa maastoissa.

Tervetuloa jäsentämään valmennusfilosofiaa kuunnellen ja osallistuen sekä keskustellen eri valmentajien sekä urheilijoiden kesken uuden harjoituskauden kynnyksellä.

Seminaari-ilmoittautumiset 21.10.2015 mennessä: www.santasport.fi/enskauel2015

Hinta-, majoitus- ja yhteystiedot löytyvät seminaariesitteestä.