Lauantaina vuorossa MM-sprinttiviesti

Suunnistuksen MM-kisojen finaalit pääsevät vauhtiin lauantaina kilpailtavan sprinttiviestin merkeissä. MM-sprinttiviesti alkaa illalla klo 20 (Suomen aikaa) Skotlannin Nairnissa, jossa kilpailijoille on luvassa antiikkisen kalastajakylän kapeita kujia.

Sprinttiviesti juostaan MM-ohjelmassa vasta toista kertaa. Vuosi sitten kisan voitti Sveitsin nelikko ja Suomi oli kahdeksas. Tänään mukana on 32 kahden naisen ja kahden miehen muodostamaa joukkuetta. Suomen joukkueessa kilpailevat Jenny Patana, Severi Kymäläinen, Mårten Boström ja Merja Rantanen. Heistä Patana, Kymäläinen ja Boström avasivat MM-viikkonsa mallikkaasti jo perjantaina sprintin karsinnassa.

Yle televisioi MM-sprinttiviestin Yle Fem -kanavalla klo 20-21.15.

Kisasivut: www.woc15.org
IOF Live Center (maksullinen kisapäivinä). Kansainvälisen suunnistusliiton netti-TV ja GPS-seuranta: livecenter.orienteering.org