Opiskelijoiden suunnistuksen MM-kilpailujen haku Suomeen 2018 tai 2020

Suunnistusliitto ja Olympiakomitea kartoittavat kiinnostusta hakea opiskelijoiden suunnistuksen MM-kilpailuja Suomeen vuodelle 2018 tai 2020. Etsimme paikallisia tai alueellisia tahoja ja yhteenliittymiä (esimerkiksi seura, kaupunki, urheiluopisto), jotka ovat kiinnostuneet hakemaan kisoja ja ottamaan toiminnallisen ja taloudellisen vastuun opiskelijoiden suunnistuksen MM-kilpailujen järjestämisestä. Suunnistusliitto yhdessä opiskelijahuippu-urheilusta vastaavan Olympiakomitean työntekijän kanssa osallistuvat valmisteluihin asiantuntijaroolissa.

 Lisätietoa hausta

Ilmoitukset alustavasta kiinnostuksesta 15.5. mennessä:

Jukka Tirri
Opiskelijahuippu-urheilun asiantuntija, Olympiakomitea
jukka.tirri(a)noc.fi
puh. 044 7800 213