Nuorten Maxxis-cup pyöräsuunnistukseen

Pyöräsuunnistuksen kansallisten kilpailujen ja SM-kilpailujen yhteydessä toteutetaan 2015 Maxxis-cup, joka koskettaa nuorten sarjoja. Cupin tavoitteena on kehittää pyöräsuunnistusta lajina, innostaa nuoria kokeilemaan lajia ja lisätä kansallisten pyöräsuunnistuskilpailujen osallistujamäärää.

Tarkempi tieto cupin sarjoista ja pistelaskukaavasta julkaistaan, kun suunnitelmat etenevät. Tavoitteena on saada cupiin mukaan kaikki pyöräsuunnistuksen kansalliset kilpailut ja SM-kilpailut, yhteensä 12 osakilpailua. Kevään ensimmäinen pyöräsuunnistuksen kansallinen kilpailu on 9.5. Ylöjärvellä Hiiltomiesten isännöimänä. Pyöräsuunnistuksen kehittämisryhmä ottaa yhteyttä kilpailujen järjestäjiin.

Maxxis-cup on syntynyt Suunnistusliiton pyöräsuunnistuksen kehittämisryhmän ja pyöräsuunnistuksen maajoukkueurheilijoiden yhteistyönä. Maxxis-cupin sponsori on Hi5Bikes tmi (TARMIN OY), joka on Helsingissä toimiva pyöräliike ja verkkokauppa, jolla on Suomen laajin varastovalikoima