Lähde mukaan Minna Kaupin tai Pasi Ikosen vetämälle leirille

Maailmanmestarit Minna Kauppi ja Pasi Ikonen vetävät kesällä kaksi nuorille suunnattua suunnistusleiriä.  Molempien leirien sisältö on todella tuhti paketti suunnistusasiaa maailmanmestarin rautaisella otteella toteutettuna.

Minna Kaupin suunnistusleiri järjestetään Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä 24.-27.6. Leiri on tarkoitettu 9-14 -vuotiaille suunnistajille.  Mukana vetäjätiimissä on myös viimekesäinen nuorten maailmanmestari Miika Kirmula. Lisätietoa ohjelmaan ja ilmoittautumisiin liittyen sekä Vierumäen että Minnan sivuilta.

Pasin Ikosen suunnistusleiri järjestetään nyt jo toisen kerran Pikku-Syötteellä 19.-22.7. Huom. leirin ajankohta on muuttunut aikaisemmin ilmoitetusta. Lisätietoja Pikku-Syötteen sivuilta.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail