Tutkimustoiminta

Päivitetty 13.2.2016

< Valmennusjärjestelmäkuvauksen pääsivu

Liitto seuraa urheiluvalmennuksen tutkimusta ja valmennustoiminnan kehittymistä sekä arvioi kilpailu- ja valmennustoimintaa muissa maissa ja muissa lajeissa. Omaa lajivalmennukseen liittyvää tutkimusta tehdään resurssien puitteissa, mm. yhteistyössä Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön, Kihun ja muiden lajiliittojen sekä Jyväskylän yliopiston valmennuksen opiskelijoiden kanssa. Vuodenvaihteessa valmistui opinnäytetyönä selvitys alueellisen valmennuksen kehittämiskohteista ja käynnistymässä opinnäytetyö suunnistusperäisistä akillesjännevammoista ja niiden ennaltaehkäisystä.

Suunnistusvalmennuksen tutkimussuunnitelma päivitettiin vuonna 2012.

< Valmennusjärjestelmäkuvauksen pääsivu


Linkit:

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail