Hiihtosuunnistuksen valmennus- ja kilpailutoiminta

Päivitetty 13.2.2016

< Valmennusjärjestelmäkuvauksen pääsivu

Hiihtosuunnistuksen aikuismaajoukkueen päätavoite on joka toinen vuosi järjestettävissä MM-kilpailuissa, EM-kilpailuissa ja maailmancupissa. Toissijaisena tavoitteena ovat ja joka toinen vuosi järjestettävät Opiskelijoiden MM-kilpailut. Vuoden 2016 EM-kilpailuissa ja tammikuun maailmancupissa ei ole omavastuita, mutta Opiskelijoiden MM-kisoissa on merkittävä omavastuu.

Nuorten hiihtosuunnistusmaajoukkueen päätavoite on joka vuosi järjestettävissä MM-kilpailuissa ja toissijainen tavoite 17-vuotiaiden EM-kilpailuissa. EM-kilpailuihin on osallistuttu vuodesta 2007 lähtien. Vuoden 2016 nuorten MM-kilpailuissa on merkittävä omavastuu, alle 17-vuotiaiden EM-kilpailujen omavastuut ovat lähes 100 % kustannuksista.

< Valmennusjärjestelmäkuvauksen pääsivu


Linkit: