Pyöräsuunnistuksen valmennusryhmät

Päivitetty 1.11.2015

< Valmennusjärjestelmäkuvauksen pääsivu

Pyöräsuunnistuksen A-/B-maajoukkueeseen kuuluu kaudella 2016 kuusitoista urheilijaa,  8 naista ja 8 miestä, joista puolet on realistisia mitalikandidaatteja MM-tasolla ja puolet potentiaalisia 10 parhaan joukkoon sijoittujia. Ryhmään kuuluvilla urheilijoilla on 700 euron omavastuu ja merkittävät leiriomavastuut. Leirityksestä noin puolet suuntautuu kotimaahan ja puolet ulkomaille. Tavoitteena on mahdollistaa laadukas laji-/ryhmäharjoittelu. Maajoukkueen toiminnasta vastaa maajoukkuevalmentaja (oto) apunaan leirivalmentaja/lääkäri (oto). Kilpailumatkoilla ja leireillä voi olla lisäksi mukana 1–2 pyörähuoltajaa (oto).

Nuorten MM-ryhmään kuuluu kaudella 2016 yksitoista urheilijaa, 4 tyttöä ja 7 poikaa, joista osalla on realistiset mahdollisuudet nuorten MM-mitaliin. Ryhmään kuuluvilla urheilijoilla on 700 euron ryhmämaksu ja merkittävät leiriomavastuut. Leiritys noudattelee aikuisten maajoukkueen leiritystä ja sen tavoitteena on lajivalmiuksien kehittäminen. Toiminnasta vastaa maajoukkuevalmentaja (oto).

< Valmennusjärjestelmäkuvauksen pääsivu


Linkit: