Jukolatiimi hyvällä asialla

Kesäkuussa Paimiossa järjestettävä Louna-Jukola on keräämässä ennätysmäärän osallistujia. Mukaan lähtee uutena joukkueena myös Jukolatiimi. Se on seitsemän suomalaisen urheilu-, viihde- ja politiikan vaikuttajan hyväntekeväisyysjoukkue, joka kerää varoja Vammaisurheilu- ja liikuntaliitto VAU:n lasten ja nuorten liikunnan hyväksi.

– Tavoitteena on kerätä viisinumeroinen summa kasaan yrityslahjoitusten kautta tuomaan lapsille liikunnan iloa, kertoi projektia johtava Annamaria Väli-Klemelä.

Jukolatiimin kokoonpano julkistettiin Helsingissä torstaina. Jukolatiimin muodostavat urheilu- ja mediapersoona Aleksi Valavuori, kikkavideoistaan tunnetuksi tullut jalkapallomaalivahti Lassi Hurskainen, kansanedustaja Jaana Pelkonen, fitness-urheilija Oona Tolppanen, urheilutoimittaja Kaj Kunnas ja hiihtäjä Krista Pärmäkoski. Joukkuetta ohjaa ja kannustaa moninkertainen suunnistuksen maailmanmestari Minna Kauppi.

– Jokainen meistä suunnistajista eksyy joskus. Se ei ole häpeä, vaan ylpeyden aihe, lohdutti Kauppi tiimiläisiä, joilla suunnistuskokemusta viime vuosilta on lähinnä vain Pärmäkoskelta.

Lisää Jukolatiimistä Louna-Jukolan sivuilla.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail