Hiihtosuunnistuksen SM-erikoispitkä matka kilpaillaan su 29.3.2015

Kilpailijoiden pyynnöstä hiihtosunnistuksen SM-erikoispitkä on siirretty lauantailta 28.3. sunnuntaille 29.3.2015. Lauantaina hiihdetään vastaavasti keskimatka.

Seitsemän maajoukkueen hiihtosuunnistajaa osallistuu lauantaina 28.3. Kuusamossa hiihdon SM-viestiin. Heillä on sitoumuksia hiihtoseuroihin mm. leirityspäivien vastineeksi. He ovat kovasti halukkaita osallistumaan myös hiihtosuunnistuksen SM-erikoispitkälle ja ovat pyytäneet päivän vaihtamista. Kisajärjestäjät ovat keskusteltuaan asiasta liiton ja TA:n kanssa päätyneet urheilullisena ratkaisuna siirtämään SM-erikoispitkän matkan sunnuntaille. Näin Lumirastit ja koko hiihtosuunnistuskausi huipentuu sunnuntaina 29.3. 2015 kuninkuusmatkaan.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail