Louna-Jukola ennätysvauhdissa

Louna-Jukolaan ensimmäisen ilmoittautumiskynnyksen päättymiseen mennessä ilmoittautuneiden määrän perusteella tulossa on todellinen Jukola-jytky. Järjestäjien tavoite kaikkiaan 17 000 osanottajasta näyttää mahdollisen sijaan hyvin todennäköiseltä.

Keskiyöllä Venlojen viestiin oli ilmoittautunut 1011 ja Jukolan viestiin 1229 joukkuetta. Yksittäisten suunnistajien määrässä ollaan peräti 2000 henkeä edellä viime vuoden Kuopio-Jukolan vastaavaa ajankohtaa.

Molemmissa viesteissä nyt ilmoittautuneita joukkueita on lähes 200 viimevuotista enemmän. Suunnilleen samoihin lukuihin päästään vertaamalla määriä kolmen edellisen Jukola-vuoden keskiarvoihin, Venloissa vielä hieman ylemmäs.

Myös joukkueiden kotimaiden kirjo on varsin kattava. Tällä hetkellä joukkueita on 17 maasta, kaukaisimmat niistä Espanjasta.

Lue lisää Louna-Jukolan sivuilta.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail