Viidelle suunnistajalle apurahaa

Opetusministeriö on myöntänyt viidelle suunnistajalle urheilija-apurahaa. Suunnistajista tänä vuonna urheilija-apurahaa saavat Minna Kauppi, Mårten Boström, Miika Kirmula, Venla Niemi ja Merja Rantanen. Heistä viime kesänä nuorten maailmanmestaruuden voittaneen Kirmulan apuraha on ns. nuoren urheilijan apuraha eli suuruudeltaan 5000 euroa. Muiden suunnistajien apuraha on 10 000 euroa eli ns. pieni apuraha. Kaikkiaan opetusministeriö myönsi kesälajien urheilijoille apurahoina 965 000 euroa.

– Päätös on täysin kriteerien mukainen ja odotettu. Huomioitavaa on se, että Rantasen apuraha siirtyi tähän vuoteen äitiysloman vuoksi, sanoo Suunnistusliiton valmennuspäällikkö Petteri Kähäri.

Opetusministeriön urheilija-apurahat 2015.

Urheilija-apurahojen kriteerit.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail