Joukkue pyöräsuunnistuksen maailmancupin avaukseen valittu

Suomen joukkue pyöräsuunnistuksen maailmancupin avaukseen on valittu. Pyöräsuunnistajien kansainvälinen kausi alkaa Unkarin Vargesztesissa 1.-3. toukokuuta. Unkarissa tarjolla on kolme kilpailua, pitkä matka, keskimatka ja viesti.

Pyöräsuunnistajien maailmancup koostuu kolmesta kierroksesta. Maailmancupin toinen kierros käydään EM-kilpailujen yhteydessä 8.-14.6. Portugalissa ja kolmas kierros MM-kilpailujen yhteydessä 14.-23.8. Tsekissä.

Unkarin maailmancupjoukkue 1-3.5.2015

Naiset: Antonia Haga OK Botnia, Eeva-Liisa Hakala Kortesjärven Järvi-Veikot, Marika Hara Koovee, Susanna Laurila Jalasjärven Jalas, Marja Penttilä Kokkolan Suunnistajat, Ingrid Stengård OK Trian

Miehet: Anders Blomster OK Trian, Tuomo Lahtinen Asikkalan Raikas, Jussi Laurila Jalasjärven Jalas, Pekka Niemi Kankaanpään Suunnistajat, Aleksi Rantala Rasti-Jussit, Samuli Saarela Kokkolan Suunnistajat