OCAD-jatkokurssi lauantaina 8.11.2014 Seinäjoella

Kenelle?
Kurssi on tarkoitettu OCAD-peruskurssin suorittaneille ja tämän lisäksi itsenäisesti ohjelmaan perehtyneille henkilöille, jotka haluavat syventää taitojaan. OCAD-peruskurssin suorittaminen ei ole välttämättömyys, mutta OCADin peruskäyttö on hallittava.

Kurssipaikka
Ravintola Joupiska, Jouppilanvuorentie 1, 60320 Seinäjoki

Ajankohta
la 8.11.2014 klo. 9.00 – 17.00

Kurssin sisältö
-Kerrataan ohjelman perustoiminnot ja työkalut
-Tutustutaan ohjelman valikkotoimintoihin ja asetuksiin
-Tehdään käytännön harjoituksia sekä kartan piirrosta että radan suunnittelusta, esim. luodaan laserkäyrät korkeusmallista, sovitetaan kartta koordinaatistoon yms.

Kurssille tarvittavat välineet
Oma kannettava tietokone jossa, OCAD ja hyvä käteen sopiva hiiri sekä muistiinpanovälineet. Kurssin opetus perustuu OCAD 11-versioon, mutta kurssilla voi myös käyttää ohjelman aiempaa versiota 10.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen su 2.11.2014 mennessä Marja Erkkilälle, marja.erkkila (a) netikka.fi . Kurssille mahtuu 25 osallistujaa. Kurssin järjestämiseksi tarvitaan kuitenkin vähintään 10 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneille lähetetään tarvittaessa lisäinformaatiota ja materiaalia sähköpostitse ennen kurssia.

Kurssimaksu
Kurssimaksu 15 €/osallistuja sisältää materiaalin ja kahvit. Maksetaan paikanpäällä. Lounas kurssipaikalla 9,80 € tai omat eväät. Muista kertoa ilmoittautumisen yhteydessä, jos haluat ruokailla kurssipaikalla. Kerro myös mahdollisista allergioista.

Kouluttaja
SSL:n karttakouluttaja Eero-Antti Lonka

Lisätietoja
Marja Erkkilä, email: marja.erkkila (a ) netikka.fi, puh: 0400 462 772 (iltaisin)

Järjestäjät
Rasti-Jussit ry, Etelä-Pohjanmaan Suunnistus ja Suomen Suunnistusliitto

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail