Pyöräsuunnistuksen maajoukkueryhmät 2014-15

Pyöräsuunnistuksen maajoukkuevalinnat on tehty ensi kaudeksi. Uusina niminä aikuisten maajoukkueryhmiin nousevat nuorten sarjasta Ruska Saarela, Henna Saarinen, Anders Blomster ja Konsta Vanhanen.

Maajoukkueen valmentajana jatkaa Jukka Niemi. Maajoukkueen ensi kauden päätähtäin on Tsekin Liberecissä elokuun puolivälissä järjestettävät MM-kisat.

A- ja B-maajoukkue
Naiset: Antonia Haga OK Botnia, Eeva-Liisa Hakala Kortesjärven Järvi-Veikot, Marika Hara Koovee, Marja Penttilä Kokkolan Suunnistajat, Ruska Saarela Kokkolan Suunnistajat, Henna Saarinen Koovee, Ingrid Stengård IF Sibbo-Vargarna.

Miehet: Anders Blomster IF Sibbo-Vargarna, Andre Haga OK Botnia, Tuomo Lahtinen Asikkalan Raikas, Jussi Laurila Jalasjärven Jalas, Pekka Niemi Kankaanpään Suunnistajat, Samuli Saarela Kokkolan Suunnistajat, Konsta Vanhanen Asikkalan Raikas

Nuorten MM-ryhmä
Tytöt: Essi Hakala MS Parma, Krista Lahtinen Rajamäen Rykmentti

Pojat: Jesper Lindahl IF Sibbo-Vargarna, Verneri Nieminen Rastivarsat, Sauli Pietikäinen Kouvolan Suunnistajat, Sakari Puolakanaho Hyvinkään Rasti, Aleksi Rantala Rasti-Jussit, Miska Tervala Rastivarsat, Elmeri Toivanen Kouvolan Suunnistajat, Eero Ylipulli Lapuan Virkiä

Maajoukkueen valmentaja
Jukka Niemi