Kultainen kompassi -cupin finaaliviikonloppu kokoaa 13–14-vuotiaat Kangasalle

KultainenKompassiKultainen kompassi -cup kerää viikonloppuna 13–14-vuotiaat leireilemään ja kilpailemaan Kangasalle. Lauantaina alkavalle leirille on ilmoittautunut 90 nuorta eri puolilta Suomea. Sunnuntain aluejoukkueiden finaalissa on mukana 22 8-henkistä joukkuetta.

Vauhdikas leiriohjelma sisältää mm. sprinttiviestin MM-kilpailujen formaatilla, paneelikeskustelun ja loppukirikisan. Kangasala SK:n nuoret ovat mukana toteuttamassa leiriohjelmaa.

Leirillä on myös keskusteluhetki leiriläisten huoltajille. Suunnistajan polulle johdattelee ja keskustelun isäntänä toimii entinen maajoukkuesuunnistaja ja nykyinen suunnistajanuorten isä Mikko Toivonen.

Finaalikilpailu juostaan yhteislähtökilpailuna siten, että tytöillä ja pojilla on oma yhteislähtönsä. Joukkueen jäsenet keräävät oman radan sijoituksen perusteella pisteitä aluejoukkueelleen. Tiedossa on siis tiukkoja loppukirikamppailuja.

Kangasala SK:n tapahtumasivut
(klikkaa tarvittaessa kaksi kertaa)

Kultainen kompassi -cup Suunnistusliiton sivuilla

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail