Kivelä ja Portin yösuunnistuksen SM-kultaan

Yösuunnistuksen Suomen mestaruudet ratkottiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Savonlinnan Tanhuvaarassa. Naisten ja miesten mestaruudet matkasivat Varsinais-Suomeen Sanni Kivelän ja Fredric Portinin mukana.

Angelniemen Ankkurin Sanni Kivelälle Suomen mestaruus oli ensimmäinen. Hyvän syyskauden jatkoksi mestaruus heltisi täpärästi 21 sekunnin erolla ennen hopeaa ottanutta Mira Kaskista. Myös hiihtosuunnistajana menestyneen Kaskisen SM-syksy on ollut mainio. SM-pronssia otti Marika Teini 59 sekunnin erolla Kivelään.

Portin puolestaan otti jo toisena viikonloppuna peräkkäin SM-kultaa, sillä viikko sitten hän oli mukana voittamassa Paimion Rastille miesten viestikultaa. SM-yön kulta heltisi Portinille yli kolmen minuutin erolla ennen Mikko Siréniä ja lähes viiden minuutin erolla ennen pronssimies Topi Penttistä.

SM-yön tulossivu (huom U-merkityt ulkomaalaiset eivät ole mukana virallisissa SM-tuloksissa).