Tutustu MOBO:on Kuopio-Jukolassa!

Kuopio-Jukolassa pääset testaamaan MOBO:a Koeajo-nimisellä radalla kisamaaston kupeessa. Rata on käytössä lauantaina ja sunnuntaina. MOBO-radan ratamestarina on toiminut Kuopio-Jukolan pääsihteeri Sari Jetsonen. Seurojen edustajien kannattaa poiketa radalla ja jututtaa Suunnistusliiton edustajia MOBO:sta tulevien suurtapahtumien esittelyteltalla.

Virallisia MOBO-ratoja on on avattu Suomeen 12.6.2014 mennessä neljä: Riihimäelle, Hyvinkäälle, Kouvolaan ja Imatralle. Kesäkuussa valmistuvat radat mm. Konnevedelle, Kiilopäälle, Helsinkiin (Laakso) ja Uuteenkaupunkiin. Lisäksi kymmenkunta muuta seuraa on jo tehnyt päätöksensä MOBO-radan tekemisestä. Tavoitteena on saada Suomeen 20 – 30 MOBO-rataa tämän vuoden aikana.

Lisätietoja MOBO:sta löydät verkkosivuilta mobo.suunnistus.fi.