Suomen joukkueet Imatran sprinttiviestiin

Torstain Imatran sprinttiviestissä juoksee kolme virallista Suomen joukkuetta. Ykkösjoukkueen muodostavat juoksujärjestyksessä Marika Teini, Severi Kymäläinen, Mårten Boström ja Venla Niemi.

–  Tietyllä tavalla kokeillaan nyt Italiaa varten juttuja ja roolituksia. Katsotaan, miten näillä sujuu, ja tehdään siitä sitten johtopäätöksiä, maajoukkueen päävalmentaja Juha Taini avaa joukkuevalintoja.

Suomen kakkosjoukkueen muodostavat Sofia Haajanen, Tuomo Mäkelä, Antti Anttonen ja Anna Närhi. Kolmosjoukkueessa juoksevat Maija Sianoja, Vili Niemi, Jesse Laukkarinen ja Julia Björkstrand.

Lisäksi suomalaisia juoksee eri maiden mix-joukkueissa kilpailun ulkopuolella: Otto Simosas ja Olli Pekka-Koistinen juoksevat viestiä sveitsiläisen Lilly Grossin ja norjalaisen Ingjerd Myhren kanssa. Aleksi Niemi juoksee kolmannen osuuden joukkueessa, jonka muut jäsenet ovat Venäjän Anastasia Potapenko, Sergey Gorohov ja Natalia Vinogradova.

Sprinttiviesti ei ole virallinen maailmancupin osakilpailu, mutta kansainvälisellä tasolla se juostaan nyt toista ja viimeistä kertaa ennen Italian MM-kisoja. Ensimmäisen kerran tällä kaudella sprinttiviestiä juostiin Turkin maailmancupin yhteydessä, jolloin Ruotsi otti voiton. Suomi sijoittui tuolloin neljänneksi.

Imatran sprinttiviesti starttaa torstaina kello 15.15. Tv-lähetys alkaa Yle TV2:ssa klo 15.00.

Imatran maailmancup-tapahtuman kisasivut

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail