OCAD-peruskurssi lauantaina 8.3.2014 Vihdissä

Kutsu

Kurssipaikka
Vihdin kirkonkylän paloaseman kokoustila, Kyläaukio 6, 03400 Vihti

Ajankohta
la 8.3.2014 klo 9.00 – 17.00

Kurssin ohjelma
-Suunnistuskartan valmistuksen vaiheet, kuvausohjeet ja symbolit
-OCAD-kartanpiirto-ohjelman perusteet ja käytännön harjoituksia.
-OCAD-rataohjelman perusteet ja käytännön harjoituksia
-OCAD ja GPS
(välissä lounas tai omat eväät)

Kurssille tarvittavat välineet

Oma kannettava tietokone, jossa OCAD ja hyvä käteen sopiva hiiri sekä muistiinpanovälineet. Kurssin opetus perustuu OCAD 11-versioon, mutta kurssilla voi myös käyttää ohjelman aiempaa versiota 10. (Jos ei omista ohjelmaa, ohjelman trialversion voi käydä lataamassa OCAD:n kotisivuilta ennen kurssia,http://www.ocad.com/en/downloads/ocad-11-trial-edition. Kannattaa huomioida, että trialversiota voi käyttää maksutta 3 viikkoa lataamisesta ja version voi ladata vain kerran tietylle tietokoneelle.)

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen viimeistään 1.3.2014 sähköpostitse Tiina Moisanderille:  koulutus (a) suunnistavauusimaa.fi . Kurssille mahtuu 20 osallistujaa, vähintään 10 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, etusija Suunnistava Uusimaan jäsenseurojen osanottajilla. Ilmoittautuneille lähetetään tarvittaessa lisäinformaatiota sähköpostitse ennen kurssia.

Kurssimaksu
Kurssi on ilmainen SU:n seurojen osanottajille. Muilta kurssi 20 € / osallistuja, sisältää materiaalin ja kahvit. Maksetaan paikan päällä. Lounaan etukäteen tilanneille tarjolla makaronilaatikkoa (liha tai kasvis) hintaan 5 € (maksu käteisellä). Myös omia eväitä voi lämmittää, ja lähellä on pizzeria.

Kouluttaja
SSL:n karttakouluttaja Eero-Antti Lonka.

Lisätietoja
Tiina Moisander, koulutus (a) suunnistavauusimaa.fi , 040 834 8050

Järjestäjät
Suunnistava Uusimaa ja Suomen Suunnistusliitto

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail