Simone Niggli ja nro 23

Sveitsin Simone Niggli oli voimissaan naisten MM-keskimatkalla Vuokatinvaaran rinteillä. Niggli otti uransa 23:nnen MM-kultamitalin. Keskimatkan MM-voitto oli samalla Nigglille kolmas MM-kultamitali Vuokatista.

– Olen todella ylpeä suorituksestani tänään. Tämä oli kolmas kerta, kun voitin MM-kisoissa kaikki henkilökohtaiset matkat, Niggli iloitsi voittajana.

Nigglin ero toiseksi tulleeseen Ruotsin Tove Alexanderssoniin oli 1.45. Merja Rantanen otti uransa ensimmäisen MM-mitalin ollen kolmas. Hän jäi hopeasta 49 sekuntia. Minna Kauppi jäi virheillä neljänneksi 40 sekuntia Rantaselle jääneenä.

Alexandersson oli tyytyväinen kisojen toiseen hopeaansa.

– Rata oli todella tekninen. Tein ison virheen pitkällä välillä ja sen jälkeen oli keskityttävä tiukasti suunnistukseen, 20-vuotias ruotsalainen kertasi kisaansa.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail