MM-kisaviikko on ohi – on isojen kiitosten aika!

Sain aamulla sähköpostia IOF:n puheenjohtajalta Brian Porteousilta. Oikein mukavaa sellaista:  hän lähetti kiitoksensa ja terveisensä Vuokatin väelle ja Suunnistusliiton väelle, enkä voi muuta kuin vilpittömästi yhtyä hänen kiitoksiinsa.  MM-kisaviikko sujui loistavasti – jopa säiden haltijat olivat puolellamme.

Kiitokset ensinnäkin meidän upealle maajoukkueellemme – niin urheilijoille, valmentajille kuin  huoltojoukoillekin!  Saimme kokea monta huikaisevaa trilleriä ja erityisen upeaa oli se, että niin moni urheilijoistamme sai palata kotiin mitali kaulassa – niin WOC:sta kuin WTOC:stakin. Minna varmasti sai kantaa kuluneen vuoden aikana suurimmat menestyspaineet, mutta kaikkien riemuksi
hänenkin kisaviikkonsa päättyi huikeaan ankkuriosuuteen ja hopeamitaliin.  Kiitokset siis koko sinivalkoiselle joukkueelle!

Kiitokset Tuonosen Mikalle  ja Uotilan Jyrkille joukkoineen – kaikessa  kirjossaan  järjestelytoimikunnan puheenjohtajasta ratamestareihin ja kaikki siltä väliltä! Ammattimaista työtä, jota oli  mukava seurata. Hienoa, että monen vuoden projekti saatiin vietyä mallikkaasti loppuun ilman isompia ongelmia… ja pienet haasteethan  pitävät meidät vain hyvässä vireessä ja hereillä!  Vuokatin väki on nyt kesälomansa ansainnut!

Kiitokset myös SSL:n omille joukoille  – töitä riitti kyllä teillekin!  Positiivinen tekemisen meininki heijastui  teidänkin kaikkien tekemisestä koko viikon –  jo kisaviikon alussa  omaksuttu ”lentoemäntätyyppinen” palvelualttius ja hymy  säilyvät  mainiosti koko vauhdikkaan viikon… 😉

Media koko laajuudessaan ja myöskin  yhteistyökumppanit ansaitsevat niin ikään hatunnoston!  Suunnistus sai kisaviikon aikana erinomaista näkyvyyttä – uskoisin siitä olevan iloa  koko suunnistusyhteisölle pitkäksi aikaa!  Ja onneksi oli paljon positiivista kirjoitettavaa… jos toki sopivasti pientä draamaakin yleisön mielenkiinnon ylläpitämiseksi!

Erityisen huomionosoituksen ansaitsee myös Kainuun rastiviikon suunnistuskansa  ja muu kisayleisö!  Onnistuitte yllättämään minut lähes täydellisesti: oli  ilo nähdä suomalaisen suunnistusväen omien suunnistussuoritustensa  lisäksi  villiintyvän moiseen ilonpitoon, kannustukseen  ja hurraahuutoihin!  Kisa-areenoilla oli aina paikalla runsaasti väkeä  ja siniristiliput hulmusivat!  Tunnelma oli niin upea,
että iho oli monta kertaa ihan kananlihalla… ja muutaman kerran  piti  vähän pyyhkäistä silmäkulmaakin!

Ja loput kiitokset kuuluvat niille, joita en vielä tähän mennessä ole kiitoksissani maininnut – ja joiden panos kisaviikon onnistumiselle on ollut tärkeä.  Pyyteettömiä talkoolaisia haasteellisessa  liikenteenohjauksessa, avuliaita bussikuskeja, makkaranmyyjiä,  auttavaista  infon väkeä, hotellin respan hymyileviä työntekijöitä…  Isot kiitokset teillekin.

MM-kisaviikko on ohi – monet muistot kantavat eteenpäin niin minua kuin varmasti teitä kaikkia muitakin kisoissa mukana olleita: upeat Kainuun maisemat, aurinkoinen Suomen kesä,  Måren voitontanssi pesäpallostadionilla, Merjan vilpitön pronssi-ilo, Tainin Juhan yhä leveämpi hymy  kisaviikon edetessä…  ja ehkä eksoottisimpana näkynä  noin Suomen miesten maajoukkueen kokoinen sumopainijoukkue, joka ottaa mäkivetoja Vuokatin laskettelurinteessä….

Näihin kuviin ja tunnelmiin…

Kirre Palmi
Kirre Palmi
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail