Kisapaikat jaossa juhannuksen MM-katsastuksissa

Vuokatin MM-kisoihin mielivien suomalaisten viimeiset näytönpaikat ovat juhannuksen MM-katsastuksissa, jotka käydään Juuassa ja Ilomantsissa. Perjantaina katsastetaan keskimatkan kisassa Juuan Tahkovaaralla ja sunnuntaina on vuorossa pitkän matkan katsastus Ilomantsin Petrokankaalla.

Katsastuskilpailuja voi seurata Kalevan Rastin tulospalvelusivun kautta sekä gps-seurannasta. Perjantain ensimmäinen startti on klo 13 ja sunnuntain klo 11.

Kisoissa mukana on koko kotimainen kärki, joten mielenkiintoa riittää.

Päävalmentaja Taini nimeää MM-joukkueen viikonvaihteen jälkeen ja joukkue julkistetaan maanantaina iltapäivällä. Joukkueeseen on nimetty jo kolme sprinttiin osallistuvaa urheilijaa eli Venla Niemi, Marika Teini ja Mårten Boström.

MM-kisat Vuokatissa alkavat pitkän matkan karsinnalla sunnuntaina 7.7.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail