OCAD-koulutusta ratamestareille

Kutsu

Kurssilla perehdytään OCAD:n rataohjelman perusteisiin käytännönharjoituksin ja -esimerkein. Opetellaan kuinka piirretään iltarastien tai taitoharjoituksen radat. Harjoitellaan kuinka RR- ja TR-radat piirretään. Kurssi soveltuu vasta-alkajille. Myös hieman kokemusta omaavat ovat tervetulleita.

Kurssipaikka:

Vaasan uimahallin kokoustila, Hietalahdenkatu 8, Vaasa (kokoustila sijaitsee hallin toisessa kerroksessa)

Ajankohta:

Perjantai 5.4.2013 klo 17.00-21.00.

Kurssille tarvittavat välineet:

Oma kannettava tietokone, jossa OCAD ja hyvä käteen sopiva hiiri sekä muistiinpanovälineet. Kurssin opetus perustuu OCAD 11 -versioon, mutta myös ohjelman aiempia versioita 10 ja 9 voi käyttää. (Jos ei omista ohjelmaa, ohjelman trialversion voi ladata ennen kurssia OCAD:n kotisivuilta, www.ocad.com kohdasta downloads/OCAD Trial-Edition. On hyvä huomioida, että trialversiota voi käyttää maksutta vain 3 viikkoa lataamisesta ja version voi ladata vain kerran tietylle tietokoneelle.)

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen viimeistään 31.3.2013 Maritta Nurmelle sähköpostilla maritta.helena(at)netikka.fi tai puh. 050-3259920. Kurssille mahtuu 22 osallistujaa. Kurssin järjestämiseksi ilmoittautuneita tulee olla vähintään 10. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneille lähetetään tarvittaessa lisäinformaatiota sähköpostitse ennen kurssia.

Kurssimaksu:

Kurssimaksu 10 €/osallistuja sisältää koulutuksen ja kahvit. Maksetaan paikan päällä.

Kouluttaja:

SSL:n karttakouluttaja Eero-Antti Lonka.

Lisätietoja:

Maritta Nurmi,  sähköposti: maritta.helena(at)netikka.fi tai puh. 050-3259920.

Järjestäjät:

Etelä-Pohjanmaan Suunnistus ry ja Suomen Suunnistusliitto