Kouluttautumalla osaamista seuraan

Nuori Suunta -ohjaajakoulutukset antavat hyvät valmiudet toimia ohjaajana ja kehittää seuran toimintaa. Usein koulutus toimii myös sysäyksenä seurojen välisen yhteistyön käynnistämisessä.

Katso avoimet koulutukset ja ilmoittaudu mukaan. Useimpia nuorisotoiminnan koulutuksia voi tilata lähelle seuraa.

Tervetuloa ohjaajaksi! on kolmen tunnin starttikoulutus ohjaamisen polun alkuvaiheessa.

Tason 1 ohjaajakoulutus on suunnattu ohjaajille ja ohjaajiksi aikoville henkilöille, jotka toimivat seuroissa alle 12-vuotiaiden ohjaajina. Myös kokeneet suunnistajat saavat koulutuksesta neuvoja lasten ohjaustehtäviin.

Tason 2ohjaajakoulutus on suunnattu seuroissa 12-16-vuotiaiden toimintaa toteuttaville ohjaajille. Tason 2 koulutukseen osallistuminen ei edellytä tason 1 käymistä, mutta muutaman vuoden kokemus suunnistuksesta ohjaajana tai oman lapsen harrastuksen kautta on suositeltavaa.

Lasten ja nuorten kilpailutapahtuman järjestämisen koulutusta niille kansallisten ja aluemestaruuskilpailuiden toimihenkilöille, jotka vastaavat lasten ja nuorten palveluista. Koulutus soveltuu myös seuraharjoituksia ja kilpailuja järjestäville.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail