Kauppi kuudes sprintin karsinnassa

Minna Kauppi oli paras suomalaisnainen suunnistuksen Nordic Tourin neljännen osakilpailun karsinnassa. Kauppi oli Kajaanin keskustassa juostun sprinttikarsinnan kuudes. Hän jäi karsintakilpailun ykkösestä Tanskan Ida Bobachista 31 sekuntia. Muista suomalaisista Venla Niemi oli 14., Sofia Haajanen 19., Heini Wennman 23., Merja Rantanen 25. ja Sari Anttonen 30. Iltapäivällä kilpailtavan finaalin ulkopuolelle jäivät Outi Ojanen (35.), Saila Kinni (37.) ja Karoliina Sundberg (42.).

Karsintakilpailu kilpailtiin pienellä alueella kahtena lenkkinä. Ratamestari oli hankaloittanut reitinvalintojen tekemistä useilla väliaikaisilla aidoilla.

– Se oli melkoista geometristä hahmottamista, mutta onneksi hiiri löysi juustolle, kuvasi Minna Kauppi kisan luonnetta.

Miesten karsinnasta selvisi finaaliin neljä suomalaista. Mårten Boström oli parhaana suomalaisena sijalla 12. Muut iltapäivän suomalaisfinalistit ovat Tuomo Mäkelä (14.), Tuomas Tervo (26.) ja Fredric Portin (27.). Antti Anttonen oli ensimmäinen karsiutuja sijalla 31.

Sprintin finaalit alkavat Kajaanin keskustassa klo 15. Tv-lähetys alkaa Ylellä klo 14.50.

Kisan live-seuranta

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail