Neljälle suunnistajalle urheilija-apuraha

Kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki myönsi maanantaina 16. tammikuuta 90:lle kesälajien urheilijalle yhteensä 1 087 500 euroa verottomina urheilija-apurahoina. Apurahojen saajien joukossa oli neljä suunnistajaa: Minna Kauppi, Pasi Ikonen, Topias Tiainen ja Samuli Saarela. Kauppi ja Ikonen saivat täyden 15 000 euron apurahan, Tiainen ja Saarela niin sanotun pienen apurahan eli 7 500 euroa. Kaikista apurahan saaneista urheilijoista 61 edustaa olympialajeja, kuusi ei-olympialajeja ja 23 paralympiaurheilua.

Apurahan saamisen edellytyksenä oli tavoitteellinen urheilijan ura, jollaiseksi katsotaan osallistuminen ja menestyminen kansainvälisissä arvokilpailuissa tai arviot menestymisedellytyksistä.

Katso lista kaikista urheilija-apurahan saajista