Vehkalahden Veikoille Pohjola-palkinto hyvästä seuratyöstä

Vehkalahden Veikot palkittiin maanantaina Urheilugaalassa parhaan urheiluseuran palkinnolla, Pohjola-palkinnolla. Pohjola-palkinto myönnetään vuosittain tunnustuksena moniarvoisesta ja laadukkaasta seuratyöstä.

Haminalainen yleisseura järjesti viime vuonna Salpa-Jukolan ja vietti syksyllä 100-vuotisjuhliaan. VeVen kilpakumppaneina Pohjola-palkinnon loppusuoralla olivat Leppävirran Viri ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura. Palkinnon perusteissa painotettiin tänä vuonna erityisesti vapaaehtoistyötä.

– Meillä on VeVessä laajaa toimintaa, joka lähtee 13 kyläosastosta. Tavallisella viikolla on useita kymmeniä vapaaehtoisia vetämässä monipuolista toimintaa. Tottakai Jukolan järjestämisellä oli myös iso merkitys, jonain muuna vuonna mahdollisuudet tähän palkitsemiseen eivät olisi olleet yhtä hyvät, arvioi VeVen suunnistusjaoston puheenjohtaja Reijo Koski.

Kaksi vuotta sitten Pohjola-palkinnon sai suunnistusseura SK Vuoksi.

 

Pohjola-Palkinto: Vehkalahden Veikot (SLUmedia, video)
Tausta: Vehkalahden Veikot ry (suomenurheilugaala, video)