Nuorten seuratoiminnan kehityshanke käynnistyi

11 – 15-vuotiaiden harjoittelun edistäminen seurassa -hanke käynnistyi lauantaina 12.11. ensimmäisen hankepäivän merkeissä Helsingissä. Hanke on mahdollisimman avoin ja kehitystoimia voi seurata hankesivustolla.

Hankkeeseen valittiin mukaan 12 seuraa ja yksi alue. Yhteinen ja jäsennelty tekeminen tuo jämäkkyyttä ja innostusta seuran tekemiseen. Hankkeessa seurojen tukimuotoja ovat hankepäivät, sparraajien konsultointi ja seurakäynnit sekä hankkeen vuorovaikutteinen oppimisalusta.

Hankeseurojen toinen yhteinen kohtaaminen on valtakunnallisen Nuori Suunta Ohjaajatapaamisen yhteydessä 10.-12.2.2012. Ohjaajatapaaminen on avoin kaikille ohjaamisesta kiinnostuneille. Ilmoittautuminen avataan lähiviikkoina.

Kehityshanke jatkuu loppukesään 2012 asti, jonka jälkeen on kattavan arvioinnin aika.