Ilmoittautuminen Leimaus-leirille Vuokattiin on avattu

Ilmoittautuminen ensi kesän Leimaus-leirille Vuokattiin on nyt käynnissä leirinnettisivuilla.

Majoitusvarauksia leirille on tehty alusta lähtien vilkkaasti. Hotellitason majoitus varattiin loppuun jo aiemmin, mutta marraskuussa järjestäjät saivat lisää majoitustilaa Vuokatin Urheiluopiston vieressä sijaitsevasta Sokos Hotel Vuokatista. ”Majoituksia on tällä hetkellä varattu noin 1450 henkilölle. Niistä hotellimajoitukseen on varattu 1200 henkilölle. On hieno asia, että saimme naapurista Sokos Hotel Vuokatista lisää majoitustilaa käyttöön. Siellä on tilaa vielä 169 henkilölle”, leirin johtaja Jouni Kasurinen kertoo tilanteesta.

Ensimmäistä kertaa vuonna 1995 alkaneen Leimaus-leirin historiassa mukana ovat myös 18-vuotiaat, joten Vuokatissa vipeltää kaikkiaan 8-18 –vuotiaita nuoria. Leimauksen harjoituksista vastaava Pekka Hiltunen kehuu Vuokatin Urheiluopiston lähimaaston sopivan erinomaisesti nuorten radoille. ”Kangasmaastossa on helppo edetä ja runsas polkuverkosto auttaa reitillä pysymisessä. Myöskin siimarisuunnistuksen oikaisumahdollisuuksien laatiminen onnistuu polkuverkostossa hyvin. Runsaat maastonmuodot tuovat vaativuutta vanhempien ryhmien suunnistukseen. Harjoitusten vaativuutta voidaan lisätä myös esimerkiksi käyräkartalla ja käytäväsuunnistuksella”, Hiltunen sanoo.

Leimaus-leiri Vuokatissa 5.-8. kesäkuuta 2012.