Pinolan MM-sijoitus parani

Suomen Kari Pinolan MM-sijoitus tarkkuussuunnistuksen paralympiasarjassa parani muutamalla pykälällä tulostarkistuksen jälkeen. Keskiviikon kisan jälkeen julkaistuissa tuloksissa Pinola oli sijalla 12. Torstain tulostarkistuksessa huomattiin, että Pinolalle oli virheellisesti merkitty yksi aikarasti väärin. Lisäpiste ja huomattavasti parantunut aikarastien yhteisaika nostivat Pinolan hienosti kahdeksanneksi heti Suomen Pekka Sepän jälkeen. Pinolan tulos oli 38/62s.

Tulostarkistuksessa myös torstaina käydyn tarkkuussuunnistuksen tempokisan kärkisijat vaihtuivat. World Tempo Trophyn voitti Norjan Martin Jullumin 20 sekunnin erolla Suomen Antti Rusaseen. Kolmas oli Norjan Lars Jakob Waaler. Pelkästään aikarasteista koostuva tempokisa on MM-ohjelmassa ensimmäisen kerran Vuokatissa 2013.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail