Naisten viestiin tutulla kolmikolla

Suomi lähtee lauantaiseen suunnistuksen naisten MM-viestiin tutulla kolmikolla: Minna Kauppi, Merja Rantanen ja Anni-Maija Fincke. Sama kolmikko oli voittamassa Suomelle MM-viestikultaa vuosi sitten Norjassa.

– Juoksujärjestys on sama kuin viime vuonna. Naisten viesti juostaan siis järjestyksessä Anni-Maija Fincke, Merja Rantanen ja Minna Kauppi, kertoi päävalmentaja Juha Taini.

Miesten viestinkolmikko on juoksujärjestyksessään Olli-Markus Taivainen, Tero Föhr ja Pasi Ikonen.

– Jarkko Huovilan pohjevaiva on sen verran huonosti ennustettavissa keskimatkan finaalin jälkeen, joten hän ei osallistu viestiin. Kolmannen viestimiehen valinta Lehdon ja Taivaisen välillä oli haastava tehtävä. Nyt Taivainen saa näyttömahdollisuuden myös metsämatkalla, Taini sanoi torstaina iltapäivällä joukkueen MM-infossa.