NORT alkaa Porvoossa torstaina

Suunnistuksen Nordic Orienteering Tour ja samalla maailmancup alkaa Porvoossa torstaina. Kisa on seurattavissa Ylen TV2-kanavalla. NORTin muut kaksi osakilpailua käydään tiistaina 21.6. Göteborgissa ja 25.6. Oslossa.

Porvoon osakilpailu koostuu torstaiaamun karsinnasta, joka alkaa klo 9. Finaalit alkavat klo 16. Finaalin lähetys on seurattavissa TV2:sta klo 16 ja klo 18 alkaen.

Maailmancupin osakilpailu on myös Veikkauksen pelikohde. Sekä miesten että naisten kisa on pelattavissa Superkaksarina. Katso lisätietoja Veikkauksen sivuilta.

Kisajärjestäjän sivut.

Suomen joukkue:

Naiset: Anni-Maija Fincke Tampereen Pyrintö, Bodil Holmström NTNUI, Saila Kinni Tampereen Pyrintö, Venla Niemi Tampereen Pyrintö, Outi Ojanen Kangasala SK, Maria Rantala Angelniemen Ankkuri, Merja Rantanen Koovee, Ulrika Uotila Koovee. Varalla: Katri Lindeqvist Paimion Rasti.

Miehet: Tero Föhr Vehkalahden Veikot, Mats Haldin Halden SK, Pasi Ikonen Vaajakosken Terä, Olli-Pekka Koistinen Delta, Jonne Lehto Vehkalahden Veikot, Petteri Muukkonen Vehkalahden Veikot, Vesa Taanila Ikaalisten Nouseva-Voima, Olli-Markus Taivainen Pellon Ponsi. Varalla: Hannu Airila Kalevan Rasti.

Muutos joukkueeseen 13.6.: Petteri Muukkonen jää pois, Hannu Airila korvaa hänet kaikissa kolmessa NORTin osakilpailussa.

Miehistä Tero Föhr, Petteri Muukkonen ja Olli-Markus Taivainen osallistuvat vain Suomen osakilpailuun.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail