Tiomila vedonlyönnissä

Vappuaaton Tiomila on päässyt Veikkauksen pelilistalle. Miesten viesti on Superkaksarissa, missä pitää veikata viestin kaksi ensimmäistä joukkuetta oikeassa järjestyksessä. Pitkävedossa Tiomila on mukana kahden ”taisteluparin” verran; Kumpi sijoittuu paremmin?

Superkaksarin peliaika alkaa jo torstaiaamuna ja päättyy lauantaina viisi minuuttia ennen kisan alku, eli 22:25, kun taas Pitkävetokohteet ovat pelattavissa lauantaina. Kertoimet taistelupareihin löytyvät osoitteesta www.veikkaus.fi/pitkaveto ja Veikkauksen myyntipaikoista, missä onnistuu myös pelaaminen.

Myöhemmin kesällä Veikkauksen listalta löytyvät myös Jukolan viesti -viikonlopun runsas pelitarjonta sekä pelikohteet edeltävän torstain Porvoon maailmancupin osakilpailuun.

Veikkauksen pelikohteet Tiomilassa:

Superkaksari 1: Tiomila 2011
Peliaika to 28.04. klo 06:00 – la 30.04. klo 22:25.

Pitkäveto 17/2, lauantai 30.4. (huom tarkistetut kohdenumerot)
99  Kalevan Rasti – Halden SK
100  Vaajakosken Terä – Kristiansand OK