Särkänniemen portit avautuvat kaikenikäisille ja huippusuunnistukselle

Särkänniemen portit avautuvat kaikenikäisille ja huippusuunnistukselle

Tiettävästi maailman suurin puistosuunnistuskisa Särkänniemi-suunnistus uudistuu tänä keväänä todelliseksi suuren luokan suunnistustapahtumaksi. Suunnistuksen kärkinimien tähdittämä, TV2:n televisioima Huippuliiga avaa päivän, kun kotimaiset suunnistushuiput antavat näyttöjään MM-kisoihin.

Idoleidensa suoritusten jälkeen elämyspuiston sprinttiradoille pääsevät Särkänniemi-suunnistuksen perinteiset päähenkilöt eli lapset, joiden suorituksia seurataan huippukisaajien tavoin suoraan screeniltä. Kisan jälkeen nuoret suunnistajat  voivat siirtyä loppupäiväksi nautiskelemaan Särkänniemen elämyksistä.  Elämyspuistossa riittää koettavaa myös suunnistuksen jälkeen!

Monien vanhempien toive toteutuu tänä vuonna, kun Särkänniemen radat avautuvat avoimen am-sprintin muodossa myös kotijoukoille ja aikuissuunnistajille. Ensimmäistä kertaa aikuissuunnistajat pääsevät toteamaan, kuinka vauhdikas sprinttisuunnistus elämyspuistossa onkaan!  Tottakai tarjolla on myös 16-20-vuotiaille normaalin sarjajaon mukaiset radat, joten Särkänniemi- muistoja pääsevät verestämään myös varsinaisen ”Särkkä-iän” ylittäneet suunnistajat.

Koovee toivottaa kaikki tervetulleiksi suureen suunnistusjuhlaan Tampereelle 14.5.!

Lisätietoja kisasivuilta