Hippo-suunnistuskoulut käyntiin keväällä – Vielä ehtii mukaan!

Kevät etenee ja samalla käynnistyvät myös suunnistuskoulut eri puolilla Suomea. Suunnistusseurat toteuttavat tänäkin vuonna kymmeniä Hippo-suunnistuskouluja. Osuuspankin ja Suunnistusliiton yhteinen toimintamalli on toiminut jo vuosia, ja halukkaat uudet seurat ehtivät vielä tällekin keväälle mukaan yhteistyöhön.

Yhteistyösopimus paikallisen osuuspankin kanssa mahdollistaa Hippo-brändin maksuttoman käytön sekä suunnistuskoululaisen materiaalit Suunnistusliitosta. Pankit ovat olleet innostuneita ja tyytyväisiä Hippo-yhteistyöhön suunnistusseurojen kanssa, joten mikäli oma seura ei ole vielä tätä mallia hyödyntänyt, kannattaa olla yhteydessä paikalliseen osuuspankkiin.

Toimintajärjestys

  1. Suunnistusseura ottaa yhteyttä paikalliseen osuuspankkiin ja sopii yhteistyöstä.
  2. Pankki ilmoittautuu Hippo-suunnistuskouluyhteistyöhön 31.3. mennessä op.fi palvelusta löytyvien ohjeiden mukaisesti.
  3. Seura saa Suunnistusliitolta käyttöön Hippo-ilmeellä tuotetut materiaalit. Tilaus tulee tehdä 14.4. mennessä.