Värska Orginaal AS on suunnistuksen 2025 MM-kotikisojen virallinen juomavesikumppani

Kuopio, Suomi – Suomen Suunnistusliitto ja Kuopion Suunnistajat ovat ylpeitä ilmoittaessaan, että Värska Orginaal AS on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen, joka tekee siitä suunnistuksen 2025 MM-kotikisojen virallisen juomavesikumppanin. Tämä pitkäaikainen kumppanuus kattaa kolme huippusuunnistustapahtumaa, jotka järjestetään Kuopiossa ja Tahkon lähimaastoissa.

Yhteistyösopimus kattaa seuraavat tapahtumat:

    • KuOpio23 MM-esikisat (järjestettiin 2023 elokuun viimeisenä viikonloppuna)
    • Suunnistuksen Maailmancup 26.-29.9.2024
    • Suunnistuksen 2025 MM-kisaviikko 12.-17.7.2025

Kuopio ja Tahko ovat valmiita toivottamaan suunnistusmaailman tervetulleeksi ja tarjoamaan upean näyttämön vuoden 2025 MM-kotikisoille. Värska Orginaal AS:n osallistuminen laajamittaiseen MM-yhteistyöhön osoittaa heidän vahvan ja tervetulleen panoksensa suunnistukseen. Suunnistus on monipuolinen laji, joka vaatii kilpailijoiltaan huippusuorituksia sekä fyysisesti että henkisesti. Laadukas mineraali- ja kivennäispitoinen juomavesi on olennainen osa suunnistajien hyvinvointia ja menestystä, ja siksi Värska Orginaal AS:n juomavedet ovat tärkeässä roolissa näissä tapahtumissa.

Yhteistyö tarjoaa Värska Orginaal AS:lle mahdollisuuden tuoda tuotteensa suuren yleisön tietoisuuteen kisakeskuksissa, sosiaalisessa mediassa ja TV-lähetyksissä. Suunnistusliitto ja Kuopion Suunnistajat odottavat innolla yhteistyötä Värska Orginaal AS:n kanssa ja ovat vakuuttuneita, että MM-kumppanuus luo menestyksekkään perustan pitkälle suunnistusyhteistyölle.

Värska Originaal AS on 50- vuotta vanha, luontaisia kivennäisvesiä ja niistä valmistettuja muita vesituotteita pullottava ja valmistava yritys. Luontaiset kivennäisvetemme sisältävät luontaisesti elimistölle tärkeitä mineraaleja, kuten kalsiumia, kaliumia, magnesiumia ja natriumia. Lämpimällä ilmalla ja liikuntasuoritusten aikana elimistö menettää nestettä ja suoloja. Tällöin on tärkeää muistaa juoda riittävästi mineraalipitoisia vesiä nestetasapainon palauttamiseksi.

Värska Originaal on ollut mm. Suomen Urheiluliiton (SUL) juoksutapahtumien virallinen vesi vuodesta 2016.

Lisätietoja: