Suunta Huipulle -ryhmän urheilijat valittu

Suunta Huipulle -leiritykseen on valittu 34 nuorta urheilijaa (s. 2004 – 2007). Ryhmän vastuuvalmentajana jatkaa Pauli Leinonen. Leiritys käynnistyy Pajulahdessa marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna maajoukkueiden info-leirillä.

Tytöt (17): Anni Ahlfors RaLu, Liina Hyyppä LapVi, Oona Kaikkonen Koovee, Saana Kajander Trian, Helmi Karkiainen S-JKL, Meeri Kurttila Lynx, Laura Laakso LappRi, Martta Lehtinen AngA, Lilja Lehtonen SK Uusi, Johanna Naskali KyRa, Lotta Nivukoski LapVi, Helmiina Nurmela LS-37, Katarina Sallila HS, Peppi Sikkilä LapVi, Elli Taini JRV, Heta Virkajärvi JRV, Emmi Virtala PIF

Pojat (17): Tatu Aaltonen Lynx, Santeri Ahoniemi HS, Väinö Haara HS Aleksi Hauhia RaJu, Oliver Hellstedt Lynx, Antti Isoherranen Lynx, Atte Kavonius HiKi, Eevert Kenttämies Koovee, Rasmus Koponen Lynx, Emil Koskinen VaHa, Aapo Kuronen JRV, Karri Kuusinen Lynx, Lauri Lakanen HS, Vinski Malinen Navi, Julius Niemelä MS Parma, Elias Ronkainen JRV, Tommi Sivill S-JKL


Suunta Huipulle -leiritys