Oomi on suunnistuksen 2025 MM-kotikisojen energisin kumppani

Oomi on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen Kuopion Suunnistajien ja Suunnistusliiton kanssa suunnistuksen MM-kotikisojen kumppanuudesta Kuopiossa 2025. Solmitulla sopimuksella Oomi on suunnistuksen MM-kilpailuiden (WOC2025) virallinen kumppani (Oomi).

MM-yhteistyö ei muodostu pelkästään vuoden 2025 MM-tapahtumasta, vaan kolmen tapahtuman kokonaisuudesta. Tapahtumiin kuuluvat jo kuluvan vuoden elokuun viimeisenä viikonloppuna järjestetty KuOpio23 MM-esikisa, vuoden 2024 suunnistuksen maailmancup ja kaiken huipentumana MM-kisaviikko 12.-17.7.2025. Kaikki suunnistustapahtumat järjestetään Kuopion sekä Tahkon lähimaastoissa (WOC2025).

  • On todella mahtavaa, että olemme saaneet kumppaniksemme sydämeltään paikallisen, mutta lihaksikkaan ja valtakunnallisen toimijan. Kaiken lisäksi Oomin väellä on tuore ja mielikuvitusrikas näkemys markkinoinnista ja se on erittäin tervetullutta lisäpääomaa yhteistyöhömme matkalla kohti suunnistuksen MM-kotikisoja, kommentoi kumppanuutta Kuopion Suunnistajien puolesta MM-tapahtumien markkinoinnista vastaava Timo Suhonen.

Oomi on uusi yhteistyökumppani suunnistuksen parissa ja edellä mainittujen MM-sisältöjen lisäksi Oomia tuodaan tutuksi laji-ihmisille ja lajia seuraavalle yleisölle Suunnistusliiton mukana myös Viestiliiga ja Jukolan viesti tapahtumissa ainakin vuoteen 2025 saakka.

  • Suunnistus on erinomainen luontoliikuntalaji koko perheelle. Me Oomilla haluamme olla osana tätä toimintaa. Yhteistyökumppanuuden avulla pääsemme lähelle suunnistusperhettä aina paikallisista pienistä kisoista, isoihin kansainvälisiin tapahtumiin. Haluamme erottautua yhteistyöllä myös muista toimijoista ja tavoitteenamme on tuoda jotain uutta mukavaa myös lajia seuraaville, joka luo positiivista mielikuvaa sekä lajille, että meille, kertoo Oomin brändistä ja markkinoinnista vastaava Isko Lappalainen.