Suunnistuksen SM-sprintin ja -viestin ilmoittautumiset tällä viikolla

Suunnistuksen SM-sprintti kilpaillaan Lahdessa lauantaina 9.9. ja SM-viesti Hollolassa sunnuntaina 10.9. Ilmoittautuminen sprinttiin tulee tehdä Irmassa 31.8. mennessä ja viestiin päivää myöhemmin. SM-kilpailuihin ei ole mahdollista jälki-ilmoittautua. Molemmista kilpailuista on luvassa myös lähetykset IS TV:n ja Ruudun välityksellä.

Muistutuksena kilpailijoille ja seuroille, että kertalisenssillä ei voi osallistua SM-viestiin.
Lisäksi ulkomaalaisilla kilpailijoilla, jotka edustavat suomalaista seuraa, tulee olla kilpailulisenssi lunastettuna kilpailuun osallistuessaan, myös viesteissä.

Ilmoittautuminen SM-kilpailuun kannattaa tehdä hyvissä ajoin, koska Irma-järjestelmä kuormittuu eniten ilmoittautumisajan lähestyessä loppuaan. Näin voi parhaiten välttää ongelmatilanteet. Mikäli ongelmia ilmenee, tulee olla yhteydessä osoitteeseen irma(a)suunnistusliitto.fi ennen ilmoittautumisajan päättymistä.

SM-sprintin kilpailusivut (Lahden Suunnistajat -37)

SM-viestin kilpailusivut (Hollolan Urheilijat -46)