Leimaus-leiri alkaa maanantaina!

Yli 1500 nuorta suunnistajaa pääsee ensi viikolla aloittamaan kesälomansa mitä parhaimmissa merkeissä suunnistuksen suurtapahtumassa Leimaus-leirillä. Tampereen katukuvassa, Kaupin ja Pinsiön metsissä sekä kaupungin puistikoissa tulee näkymään värikäs joukko suunnistajia eripuolilta Suomea.

Leiri alkaa maanantaina puolilta päivin saapumisella ja tutustumisharjoituksella.  Klo 18.45 alkaen juhlitaan leirin avajaisia näyttävästi Kaupin pesisstadionilla mm. Yle Galaxista tuttujen Millan ja Santun tähdittämänä. Leirin aikana pääsee suunnistamaan 4 erilaista metsäsuunnistusharjoitusta, 3 sprinttiharjoitusta sekä touhuamaan erilaisten oheisaktiviteettien parissa.

Leimauksen järjestelyistä vastaa tänä vuonna Tampereen Pyrintö. Seura on tehnyt lukuisia talkootyötuntia varmistaakseen, että leiriläisillä on nelipäiväisen vierailun aikana hyviä harjoituksia, sujuvasti soljuvat järjestelyt ja ikimuistoinen leirikokemus. Pyrintöläisten tervetulotoivotukset voi lukea leimausleiri.fi sivuilta, mistä löytyy myös leiriopas.

Tapahtuman some käy myös kuumana, joten asiasta kiinnostuneiden kannattaa ottaa seurantaan

 GPS-palvelu Livelox Leimaus-leirillä

Leimaus-leirillä otetaan käyttöön GPS-seurantapalvelu Livelox tukemaan lasten ja nuorten suunnistussuoritusten analysointia. Nuoret voivat analysoida palvelun avulla suorituksiaan itsenäisesti, tai mieluiten yhdessä valmentajan tai huoltajan kanssa, vaikka heti suorituksen jälkeen.

Livelox on verkkopohjainen analyysiohjelmisto suunnistukseen, jonka avulla voi tallentaa ja verrata suunnistussuorituksia muiden osallistujien kanssa. Reitin voi asettaa heti suorituksen jälkeen tallentuvaksi tai ladata sen myöhemmin omasta GPS-kellosta. Livelox on yhteensopiva Garminin, Suunnon, Polarin ja Stravan kanssa.

Tämän vuoden Leimauksella metsäharjoituksien kartat ja radat ladataan Liveloxiin. Osallistujat, joilla on oma GPS-laite (kello tai puhelin) ja haluavat hyödyntää GPS-seurantapalvelua, kirjautuvat Liveloxiin itsenäisesti. Karttojen ja ratojen lataaminen on ilmaista.

Linkkejä:

Harjoitustapahtumat tulevat näkyviin Leimauksen Livelox-tilille leirin alussa.

Tukea käyttöönottoon

Leimaus-leirillä järjestetään tiistai-iltana ohjaajainfon perään noin klo 20 info ja perehdytys Liveloxin käyttöön. Esittelijänä toimii suunnistaja Tero Heikkilä. Kysymyksiä voi esittää kyseisessä videokokouksessa tai lähettää etukäteen osoitteeseen heikkilattero (a) gmail.com. Linkki kokoukseen julkaistaan leirin Whatsapp-ryhmässä sekä leimausleiri.fi sivulla.